+36 1 301 0720
1064 Budapest,
Rózsa utca 85.
19° 3' 57.9564" N
47° 30' 35.4888" E
Foglaljon gyorsan, egyszerűen!
ÉRKEZÉS
TÁVOZÁS

Wellness

A Six Inn Hotel Mini Wellness Oázisa a nyugalom és a kikapcsolódás tökéletes menedéke. Lazuljon el a szaunában és a jacuzziban, ismerje meg a különböző masszázs-szolgáltatásainkat, és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Wellness részlegünk mindennap 10:00 - 20:00 között várja a Vendégeket. A wellness használat díja: 10 EUR / fő / alkalom. Nem privát használat, kamerával megfigyelt terület! Fürdőruha és papucs viselete kötelező! Átöltözés és zuhanyozás lehetősége biztosított.

wellness

Jacuzzi

A jacuzzi, mint a világszerte ismert és kedvelt hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszer, az egészségmegőrzés és a tökéletes pihenés modern eszköze a wellness világában.
A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása.

Szauna

Felejtse el a mindennapi gondokat. A faburkolatú szauna ideális a gondolatok rendezésére. Az infraszauna vörös sugarai az immunrendszer erősítésénél bírnak nagy jelentőséggel. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat. A közérzetet pozitívan befolyásolja és csökkenti a fáradságot. Depresszió- és stresszmegelőző hatása van.

Masszázs

Megnyugvás-Eloldódás-Megtisztulás

Kevés alkalom van, amikor az ember kicsit elszakadhat a mindennapi monoton stresszes és feszült megfelelés központú elvárásoktól.
A Six Inn Hotel*** különböző masszázs szolgáltatásai kiváló lehetőség az ellazulásra, és az egyensúly helyreállítására.

A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással lehet szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs olyan egészséges serkentőszer, mely felér egy hideg zuhannyal. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége, nő az aktivitás és a koncentrációképesség.

Kedves Vendégeink!

Masszázst csak előzetes egyeztetés során tudjuk garantálni.
Kérjük bővebb információért szíveskedjenek a recepciós kollégáknál érdeklődni.

Tájékoztató Masszázs árainkról