+36 1 301 0720
1064 Budapest,
Rózsa utca 85.
19° 3' 57.9564" N
47° 30' 35.4888" E
Foglaljon gyorsan, egyszerűen!
ÉRKEZÉS
TÁVOZÁS

Wellness

A Six Inn Hotel Mini Wellness Oázisa a nyugalom és a kikapcsolódás tökéletes menedéke. Lazuljon el a szaunában és a jacuzziban, ismerje meg a különböző masszázs-szolgáltatásainkat, és győződjön meg személyesen mindezek kedvező hatásairól.

Wellness részlegünk mindennap 10:00 - 20:00 között várja a Vendégeket. A wellness használat díja: 10 EUR / fő / alkalom. Nem privát használat, kamerával megfigyelt terület! Fürdőruha és papucs viselete kötelező! Átöltözés és zuhanyozás lehetősége biztosított.

wellness

Jacuzzi

A jacuzzi, mint a világszerte ismert és kedvelt hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszer, az egészségmegőrzés és a tökéletes pihenés modern eszköze a wellness világában.
A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása.

Szauna

Felejtse el a mindennapi gondokat. A faburkolatú szauna ideális a gondolatok rendezésére. Az infraszauna vörös sugarai az immunrendszer erősítésénél bírnak nagy jelentőséggel. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat. A közérzetet pozitívan befolyásolja és csökkenti a fáradságot. Depresszió- és stresszmegelőző hatása van.

Masszázs

Megnyugvás-Eloldódás-Megtisztulás

Kevés alkalom van, amikor az ember kicsit elszakadhat a mindennapi monoton stresszes és feszült megfelelés központú elvárásoktól.
A Six Inn Hotel*** különböző masszázs szolgáltatásai kiváló lehetőség az ellazulásra, és az egyensúly helyreállítására.

A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással lehet szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs olyan egészséges serkentőszer, mely felér egy hideg zuhannyal. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége, nő az aktivitás és a koncentrációképesség.

Kedves Vendégeink!

Masszázst csak előzetes egyeztetés során tudjuk garantálni.
Kérjük bővebb információért szíveskedjenek a recepciós kollégáknál érdeklődni.

Tájékoztató Masszázs árainkról

Programajánló

Budapest, Magyarország fővárosa. Kulturális, gazdasági és oktatási központ, Közép és Kelet Európa legszebb ékköve! Legyen szó fürdőlátogatásról, vásárlásról vagy Budapest látványosságainak felkereséséről 24 órás recepció szolgálattal és kedves személyzettel várjuk vendégeinket!

Tovább a programokhoz